0%
HomeDebiteurenverzekering

Debiteurenrisico beperken met Dutch Credit Brokers

[cf7sr-simple-recaptcha]

De voordelen van een debiteurenverzekering via DCB

Bij Dutch Credit Brokers zijn wij gespecialiseerd in debiteurenverzekeringen. Daarom zijn wij de partner bij uitstek om voor u en uw bedrijf de beste deal te realiseren!

Wij garanderen een debiteurenverzekering met:

 • de laagste prijs;
 • de beste algemene voorwaarden;
 • nationale en internationale dekking
 • de hoogste limieten!

* Dutch Credit Brokers is een volledig onafhankelijke tussenpersoon

Wanbetalingen door klanten zijn oorzaak nummer 1 van faillissementen. Het zal ú toch niet gebeuren dat een niet-betaling de doodsteek wordt van uw bedrijf?Het bedrijf waar u heel uw ziel en zaligheid in heeft gestoken! Helaas komen wanbetalingen maar al te vaak voor en juist daarom is een goed debiteurenbeheer essentieel om uw bedrijf gezond te houden. Wilt u het risico van niet betalende klanten beperken?Til danuw debiteurenbeheer naar een hoger niveau door uw debiteuren te verzekeren. Oftewel,sluiteen debiteurenverzekering af.

Branches met een verhoogd risico

Zeker in branches waar de winstmarges klein en de afnames groot zijn, vormt een niet-betaling een groot risico voor de continuïteit van uw bedrijf. Een niet-betaling is dan direct een flinke kostenpost die u niet zomaar heeft terugverdiend. Om te voorkomen dat u als ondernemer in een dergelijke – niet gewenste – situatie terechtkomt, biedt de debiteurenverzekering u uitkomst.

Branches met een verhoogd risico, waarbij een debiteurenverzekering zeker het overwegen waard is:

 • Sierteelt
 • AGF
 • Visserij
 • Textiel
 • IT (hardware)
 • Transport
 • Food

Debiteurenverzekering verplicht door de bank

Naast dat u er zelf voor kunt kiezen om onvoorziene risico’s te beperken, kunt u ook door een bank of een andere geldverstrekker verplicht worden om een debiteurenverzekering af te sluiten. Soms wordt deze eis gesteld om een financiering rond te krijgen. Zij willen immers ook risico’s uitsluiten. Bij Dutch Credit Brokers raden wij in dat soort situaties aan om uw financiering en uw debiteurenverzekering niet bij dezelfde partij onder te brengen. Dat heeft één simpele reden: U vraagt uw kat toch ook niet om op uw parkiet te passen?

Als onafhankelijke partij zijn wij niet gebonden aan verzekerraars. Wij zijn er voor ú!Namens u gaan wij de onderhandelingen aan met verschillende aanbieders en slepen wij de beste debiteurenverzekering eruit. Met minder nemen wij bij Dutch Credit Brokers geen genoegen!

De kosten van een debiteurenverzekering

Een debiteurenverzekering is in meerdere vormen verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een debiteurenverzekering:

 • Per debiteur
 • Per transactie
 • Naar omzet
 • per land

Maar wat kost zo’n debiteurenverzekering nou eigenlijk? In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een debiteurenverzekering absoluut niet duur. Voor de populairste en tevens duurste debiteurenverzekering (de omzetverzekering), betaalt u slechts tussen de 0,075% en 0,35% van uw omzet. Dit percentage wordt mede bepaald door uw schadeverleden en uw omzet. Bij een niet-betaling zijn deze kosten dus al snel terugverdiend. Bovendien kunt u met de juiste debiteurenverzekering ook beterevoorwaarden afdingen voor uw financiering, wat weer resulteert in lagere kosten.

Gratis full service ondersteuning

Bij Dutch Credit Brokers doen wij meer voor onze klanten. U heeft niet alleen gegarandeerd de best mogelijke debiteurenverzekering voor uw bedrijf, maar u krijgt van ons ook gratis full service ondersteuning. En dat 24 uur per dag! Handel kent geen tijd en daarom staan wij op elk tijdstip van de dag voor u klaar!

Alle bijbehorende processen van een debiteurenverzekering nemen wij bij u uit handen. Zo kunt u uw tijd volledig richten op uw expertise en wij op die van ons. U kunt zaken doen met onze rugdekking, zonder extra kosten! Dat is Dutch Credit Brokers!

En er is meer!

Wanneer u een debiteurenverzekering afsluit heeft u bovendien:

 • toegang tot een waardevolle database met (financiële) informatie over uw klanten;
 • de zekerheid dat het incasso van openstaande vorderingen wereldwijd wordt verzorgd door de kredietverzekeraar en dat de incassokosten zijn meeverzekerd.

Kortom, meer dan genoeg redenen om de debiteurenverzekering in te zetten als strategisch hulpmiddel voor uw onderneming!

Debiteurenverzekering afsluiten

Bent u overtuigd dat een debiteurenverzekering afsluiten in uw voordeel werkt en wilt u gegarandeerd de beste deal voor uw bedrijf?Vul dan het offerte aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Dutch Credit Brokers zet voor u de beste opties op een rij.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwsitems en ontwikkelingen op het gebied van kredietverzekeringen? Wilt u met uw vragen over dit onderwerp direct terecht bij een specialist of wilt u eenvoudig een offerte kunnen aanvragen?

Download dan nu de Dutch Credit Brokers app!

NEEM CONTACT OP

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons via telefoonnummer 0297 724 710, of e-mail info@dutchcreditbrokers.com. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

[cf7sr-simple-recaptcha]

Zijdstraat 33, 1431 EA Aalsmeer

info@dutchcreditbrokers.com

+31 (0) 297 724 710

image
https://www.dutchcreditbrokers.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.dutchcreditbrokers.com/
##FA702B
style1
scrollauto
Loading posts...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
https://www.dutchcreditbrokers.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off