Detachering

Uw debiteurenbeheer naar een hoger niveau tillen

Detachering

Bij Dutch Credit Brokers detacheren wij credit professionals, voor korte en lange termijn, voor de volgende functies:

Credit Collectors

Credit collectors zijn tijdelijke medewerkers, die hulp bieden bij het daadwerkelijk incasseren van uw uitstaande vorderingen. Veelal betreft dit het telefonisch incasseren van uitstaande saldi. Creditcollectors kunnen voor korte of langere termijn worden ingezet om tijdelijke capaciteitsproblemen op te vangen.

Credit Managers

Credit managers kunnen naast het daadwerkelijk assisteren bij het incasso van uitstaande saldi, ook tijdelijk of permanent worden ingehuurd om uw afdeling debiteurenbeheer in breder perspectief te begeleiden en te coachen. Een creditmanager heeft namelijk inzicht in de verschillende disciplines van het debiteurenbeheer.

Credit Controllers

Credit controllers zijn medewerkers die op hoog niveau binnen uw organisatie inzetbaar zijn. Dankzij hun ruime ervaring met creditmanagement zijn zij in een positie om daadwerkelijk beleid te ontwikkelen voor uw debiteurenbeheer enzo de gevolgen daarvan voor uw organisatie inzichtelijk te maken. Veelal beschikt een creditcontroller over internationale ervaring.

Wilt u meer weten over hoe onze credit professionals effectief voor u kunnen worden ingezet of wilt u algemene informatie over de mogelijkheden van detachering? Neem contact met ons op, dan nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

Detachering voor uw debiteurenbeheer​

De voordelen van gedetacheerde credit professionals​

Heeft u tijdelijk capaciteitsproblemen op uw afdeling debiteurenbeheer? Dutch Credit Brokers staat u bij met het ondervangen van dit probleem d.m.v. detachering van geschoolde credit professionals. Zij staan u bij om uw debiteurenbeheer op het gewenste niveau voort te zetten of om uw afdeling naar een hoger niveau te tillen. Dutch Credit Brokers detacheert onder andere:

  • Credit Collectors
  • Credit Managers
  • Credit Controllers

Direct een gratis offerte vergelijking aanvragen