0%
HomeDetachering

Detachering voor uw debiteurenbeheer


De voordelen van gedetacheerde credit professionals

Heeft u tijdelijk capaciteitsproblemen op uw afdeling debiteurenbeheer? Dutch Credit Brokers staat u bij met het ondervangen van dit probleem d.m.v. detachering van geschoolde credit professionals. Zij staan u bij om uw debiteurenbeheer op het gewenste niveau voort te zetten of om uw afdeling naar een hoger niveau te tillen. Dutch Credit Brokers detacheert onder andere

  • Credit Collectors
  • Credit Managers
  • Credit Controllers

Detachering

Bij Dutch Credit Brokers detacheren wij credit professionals, voor korte en lange termijn, voor de volgende functies:

Credit Collectors

Credit collectors zijn tijdelijke medewerkers, die hulp bieden bij het daadwerkelijk incasseren van uw uitstaande vorderingen. Veelal betreft dit het telefonisch incasseren van uitstaande saldi. Creditcollectors kunnen voor korte of langere termijn worden ingezet om tijdelijke capaciteitsproblemen op te vangen.

Credit Managers

Credit managers kunnen naast het daadwerkelijk assisteren bij het incasso van uitstaande saldi, ook tijdelijk of permanent worden ingehuurd om uw afdeling debiteurenbeheer in breder perspectief te begeleiden en te coachen. Een creditmanager heeft namelijk inzicht in de verschillende disciplines van het debiteurenbeheer.

Credit Controllers

Credit controllers zijn medewerkers die op hoog niveau binnen uw organisatie inzetbaar zijn. Dankzij hun ruime ervaring met creditmanagement zijn zij in een positie om daadwerkelijk beleid te ontwikkelen voor uw debiteurenbeheer enzo de gevolgen daarvan voor uw organisatie inzichtelijk te maken. Veelal beschikt een creditcontroller over internationale ervaring.

Wilt u meer weten over hoe onze credit professionals effectief voor u kunnen worden ingezet of wilt u algemene informatie over de mogelijkheden van detachering? Neem contact met ons op, dan nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwsitems en ontwikkelingen op het gebied van kredietverzekeringen? Wilt u met uw vragen over dit onderwerp direct terecht bij een specialist of wilt u eenvoudig een offerte kunnen aanvragen?

Download dan nu de Dutch Credit Brokers app!

NEEM CONTACT OP

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons via telefoonnummer 0297 724 710, of e-mail info@dutchcreditbrokers.com. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Zijdstraat 33, 1431 EA Aalsmeer

info@dutchcreditbrokers.com

+31 (0) 297 724 710

This post is also available in: Engels

image
https://www.dcbbv.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.dcbbv.com/
##FA702B
style1
scrollauto
Loading posts...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
https://www.dcbbv.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off