Team

Drie professionals die het waarmaken

E-mail: jeroen@dcbbv.com
Telefoon: 0297 724 710
Mobiel: 06 – 291 690 82

Jeroen Wesseling

Managing Director

Als mede-oprichter van Dutch Credit Brokers voel ik mij bevoorrecht. Niet alleen omdat ik de gelegenheid heb om met professionals samen te werken, maar nog belangrijker, omdat ik als ondernemer met andere ondernemers kan werken in mijn vakgebied; kredietverzekering en aanverwante zaken.

Na mijn afstuderen heb ik kort gewerkt als bedrijfsjurist om vervolgens volledig in de kredietverzekeringen mijn carrière te vervolgen. Ik was in dienst bij NCM, tegenwoordig bekend als Atradius, waarna ik als specialist kredietverzekering en politieke risico’s bij een grote gespecialiseerde tussenpersoon aan de slag ging.

Met de oprichting van Dutch Credit Brokers heb ik deze specialisatie voortgezet en ben ik als onafhankelijke partij nóg beter in staat om voor mijn klanten de beste deals te realiseren.

Ralph Reinders

Commercial Director

Bij Dutch Credit Brokers zet ik met veel plezier en toewijding mijn expertise in op het gebied van internationale kredietverzekeringen. Met mijn ervaring en kennis probeer ik internationaal opererende organisaties maximaal ondersteuning te bieden bij het terugdringen van kredietrisico’s.

Na mijn rechtenstudie heb ik een aantal jaren gewerkt voor verschillende Kamerleden in de Tweede Kamer. Vervolgens ben ik in dienst getreden bij Graydon, waarna ik
tenslotte als assurantietussenpersoon mij specifiek ben gaan specialiseren in kredietverzekeringen.

Als mede-oprichter van Dutch Credit Brokers voel ik een grote verantwoordelijkheid voor al onze klanten. Ik ben nauw betrokken en dat stelt mij in de gelegenheid om iedere keer weer het verschil te maken.

E-mail: ralph@dcbbv.com
Telefoon: 0297 724 710
Mobiel: 06 – 271 896 90

E-mail: steven@dcbbv.com
Telefoon: 0297 724 710

Steven Vlaar

Account Executive

Als Account Executive ben ik de commerciële spin in het web tussen klant en verzekeraar. Voor mij is de belangrijke rol weggelegd om de klanten van Dutch Credit Brokers de hoge en onderscheidende service te bieden die wij als specialist zo belangrijk vinden.

Na mijn studie heb ik eerst ruim 10 jaar bij NCM/Atradius gewerkt. Bij Dutch Credit Brokers kreeg ik vervolgens de ruimte om op een professionele wijze vorm te geven aan de ambities van zowel mijzelf als van Dutch Credit Brokers; het maximaal haalbare voor onze klanten realiseren.

Uiteraard geldt dit voor zowel onze nationale als internationale klanten.