Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Team

De professionals die het waarmaken

E-mail: jeroen@dcbbv.com
Telefoon: 0297 724 710
Mobiel: 06 – 291 690 82

Jeroen Wesseling

Managing Director

Als mede-oprichter van Dutch Credit Brokers voel ik mij bevoorrecht. Niet alleen omdat ik de gelegenheid heb om met professionals samen te werken, maar nog belangrijker, omdat ik als ondernemer met andere ondernemers kan werken in mijn vakgebied; kredietverzekering en aanverwante zaken.

Na mijn afstuderen heb ik kort gewerkt als bedrijfsjurist om vervolgens volledig in de kredietverzekeringen mijn carrière te vervolgen. Ik was in dienst bij NCM, tegenwoordig bekend als Atradius, waarna ik als specialist kredietverzekering en politieke risico’s bij een grote gespecialiseerde tussenpersoon aan de slag ging.

Met de oprichting van Dutch Credit Brokers heb ik deze specialisatie voortgezet en ben ik als onafhankelijke partij nóg beter in staat om voor mijn klanten de beste deals te realiseren.

Ralph Reinders

Commercial Director

Bij Dutch Credit Brokers zet ik met veel plezier en toewijding mijn expertise in op het gebied van internationale kredietverzekeringen. Met mijn ervaring en kennis probeer ik internationaal opererende organisaties maximaal ondersteuning te bieden bij het terugdringen van kredietrisico’s.

Na mijn rechtenstudie heb ik een aantal jaren gewerkt voor verschillende Kamerleden in de Tweede Kamer. Vervolgens ben ik in dienst getreden bij Graydon, waarna ik
tenslotte als assurantietussenpersoon mij specifiek ben gaan specialiseren in kredietverzekeringen.

Als mede-oprichter van Dutch Credit Brokers voel ik een grote verantwoordelijkheid voor al onze klanten. Ik ben nauw betrokken en dat stelt mij in de gelegenheid om iedere keer weer het verschil te maken.

E-mail: ralph@dcbbv.com
Telefoon: 0297 724 710
Mobiel: 06 – 271 896 90

Driss Maalikoum

Business development director

Binnen Dutch Credit Brokers heb ik een brede rol. Enerzijds betreft dit het acquireren van nieuwe cliënten in segmenten waar Dutch Credit Brokers minder betrokkenheid heeft. Anderzijds betreft het tevens het onderhouden van bestaande relaties en het mede leidinggeven aan de organisatie binnen het bedrijf.

Na mijn studie ben ik al vrij snel in de kredietverzekering terecht gekomen. Eerst bij een verzekeraar en later bij een gespecialiseerde tussenpersoon op dit terrein. Na 11 jaar heb ik mijn carrière vervolgd in de internationale handel. In die jaren heb ik tevens aan de klantzijde ruime ervaring opgedaan met de verschillende verzekeraars.

Binnen Dutch Credit Brokers heb ik de mogelijkheid om mijn opgedane kennis en ervaring te benutten ten behoeve van onze klanten.

Vanessa Sijtsma

Account executive

Binnen Dutch Credit Brokers vervul ik een commerciële rol richting onze cliënten. Graag vervul ik de rol van eerste aanspreekpunt en ben ik goed zichtbaar en bereikbaar voor onze relaties.

Mijn ervaring op het gebied van debiteurenbeheer in verschillende branches en mijn eerdere functie bij een algemene tussenpersoon in verzekeringen, komen mij in de contacten met onze cliënten uitstekend van pas.

Binnen Dutch Credit Brokers werken wij dag in dag uit in een hechte groep van collega’s om de belangen van onze klanten te behartigen, daar voel ik mij erg plezierig bij.

Soli Goossens-Eskinazi

Account assistant

In 2018 ben ik het team van Dutch Credit Brokers komen versterken. Met mijn collega’s bewaken wij de belangen van onze cliënten op het gebied van de debiteurenrisico’s en aanverwanten.

Gedurende mijn carrière heb ik verschillende posities bekleed, waarbij de nadruk lag op posities binnen de retail en detailhandel. Mijn ervaring op die terreinen heb ik meegenomen naar Dutch Credit Brokers.

Ik vind het leuk dat ik binnen Dutch Credit Brokers breed ingezet wordt. De dag is nooit hetzelfde. Verder houd ik er van dat er veel plezier gemaakt worden binnen het bedrijf waar ik werk.

Rob Maase

Account executive

In 1980 bij Atradius (voorheen NCM) begonnen waar ik ruim 37 jaar met veel plezier heb gewerkt. Bij Atradius een hele brede en gedetailleerde kennis opgedaan van het vak kredietverzekering en al haar aspecten. Als projectmanager grondlegger van het online klantenportaal van Atradius (Atrium) en vele andere business projecten. In 2019 door Dutch Credit Brokers gevraagd om het team te komen versterken en mijn kennis en ervaring in te zetten om de beste oplossing en propositie voor onze cliënten uit te onderhandelen met de verschillende verzekeraars en onze relaties te helpen om het maximale uit de kredietverzekering te halen. Het leukste is dat in mijn huidige rol als broker/adviseur eerst het belang van onze cliënt centraal staat.

Bel ons vooral voor raad, daad en advies en maak gebruik van onze kennis en (samen) meer dan 100 jaar ervaring. Dutch Credit Brokers behoort tot de top van gespecialiseerde kredietverzekering brokers waar wij als team natuurlijk heel trots op zijn.

Beloning bij Dutch Credit Brokers