Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kredietverzekering voor de AGF- branche

De AGF-branche is een zeer dynamische branche waar snelheid geboden is. De handel is snel, de marges klein en daarmee het risico groot. Dutch Credit Brokers heeft zich de afgelopen 15 jaar toegelegd op de AGF-Branche, we voelen ons er echt thuis. 

Door onze interesse in het reilen en zeilen van deze markt spreken wij de taal en kennen wij de spelers in deze grote maar toch “ons kent ons” omgeving.
Onze kennis en ervaring zie je terug in onze ondersteuning na het sluiten van een kredietverzekering, wij blijven actief in onze ondersteuning niet 9 tot 5 maar 24/7!

Hoe wij AGF bedrijven helpen:

  • lokaal hulp en ondersteuning geven bij credit management oplossingen
  • debiteurenrisico’s in het bijzonder op snelle en effectieve wijze aanpakken

Wanneer een AGF bedrijf ons belt of mailt over een limiet dan betekent dit meestal dat de vrachtwagen aan het laad dok staat en dan is het een kwestie van klep open of klep dicht. Directe ondersteuning met limieten is essentieel. Dit komt ook naar voren wanneer een verzekeraar een schade weigert uit te keren, bij ons rukt dan zeg maar de brandweer uit om onze klant te ondersteunen.

Zo hielpen wij AGF-teler Bram

De situatie

Bij een omvangrijke schade op een buitenlandse debiteur gaf de verzekeraar een aanwijzing die, niet alleen voor onze klant, onmogelijk was om op te volgen :  de betalingsconditie inperken nadat de factuur en goederen al waren verstuurd.

Op zo’n moment weigert de verzekeraar de schade uit te keren en de regels naar haar hand te zetten. Hier heeft Dutch Credit Brokers door haar (juridische-) kennis en ervaring, de verzekeraar snel weten te overtuigen dat zij hiermee niet weg zou komen en er voor gezorgd dat de schade alsnog direct vergoed werd.

Onze relatie “Bram” kon gewoon doorgaan met zijn handel en vertrouwen op de actie van Dutch Credit Brokers!

Onze oplossing

Onze oplossing is altijd een maatwerk oplossing, geen bedrijf is hetzelfde. Graag nodigen wij jou uit om met ons het gesprek aan te gaan om deze maatwerkoplossing te bereiken, implementeren en uitvoeren.

Wil jij ook door ons geholpen worden?