0%
HomeKredietwaardigheid checken

Kredietwaardigheid checken

[cf7sr-simple-recaptcha]

Kredietwaardigheid checken? Dutch Credit Brokers helpt

Vraag eenvoudig en snel financiële bedrijfsinformatie op via Dutch Credit Brokers voor een accurate kredietwaardigheidscheck

  • Actuele en betrouwbare financiële bedrijfsinformatie
  • Eenvoudig en snel de kredietwaardigheid checken
  • Ook handig als handelsinformatie voor ontwikkeling bij de concurrent

* Dutch Credit Brokers is een volledig onafhankelijke tussenpersoon

Kredietwaardigheid checken

Een fundamenteel onderdeel van het debiteurenbeheer, is om de kredietwaardigheid van nieuwe én bestaande klanten te (blijven) controleren. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen en dat is iets waar niet alle ondernemers bij stilstaan. Bij Dutch Credit Brokers willen wij onze klanten daarom duidelijk maken dat de kredietwaardigheid controleren geen overbodige luxe is, maar een essentieel onderdeel uitmaakt van een goed debiteurenbeheer.

Betrouwbare (financiële) bedrijfsinformatie opvragen

Door het opvragen van betrouwbare (financiële) bedrijfsinformatie, komt u meer te weten over uw klanten. Bij zowel nieuwe als bestaande klanten is het soms wenselijk om periodiek te onderzoeken of er belangrijke wijzigingen in het bedrijf zijn doorgevoerd. Die wijzigingen kunnen invloed hebben op de kredietwaardigheid van het bedrijf en juist dát is belangrijk om te weten wanneer u op het punt staat om (weer) zaken te doen met deze klant. Aanvullend is het vergaren van handelsinformatie ook een instrument om ontwikkelingen bij uw concurrenten te volgen.

Bedrijfsinformatie inkopen & kredietwaardigheid checken

Via Dutch Credit Brokers is het mogelijk om bedrijfsinformatie in te kopen en een de kredietwaardigheid check uit te voeren. Wij bieden een beperkt abonnement aan (minimaal 5 rapporten) om geïnformeerd te worden – en te blijven – over nieuwe en bestaande klanten. Uiteraard is het ook mogelijk om een uitgebreid pakket bedrijfsinformatie af te nemen.

Wilt u meer weten over deze service om de kredietwaardigheid van uw klanten te controleren of om strategische bedrijfsinformatie in te winnen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwsitems en ontwikkelingen op het gebied van kredietverzekeringen? Wilt u met uw vragen over dit onderwerp direct terecht bij een specialist of wilt u eenvoudig een offerte kunnen aanvragen?

Download dan nu de Dutch Credit Brokers app!

NEEM CONTACT OP

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons via telefoonnummer 0297 724 710, of e-mail info@dutchcreditbrokers.com. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

[cf7sr-simple-recaptcha]

Zijdstraat 33, 1431 EA Aalsmeer

info@dutchcreditbrokers.com

+31 (0) 297 724 710

This post is also available in: Engels

image
https://www.dutchcreditbrokers.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.dutchcreditbrokers.com/
##FA702B
style1
scrollauto
Loading posts...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
https://www.dutchcreditbrokers.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off