Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kredietwaardigheid

Voorkomen is altijd beter dan genezen

Kredietwaardigheid checken

Een fundamenteel onderdeel van het debiteurenbeheer, is om de kredietwaardigheid van nieuwe én bestaande klanten te (blijven) controleren. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen en dat is iets waar niet alle ondernemers bij stilstaan. Bij Dutch Credit Brokers willen wij onze klanten daarom duidelijk maken dat de kredietwaardigheid controleren geen overbodige luxe is, maar een essentieel onderdeel uitmaakt van een goed debiteurenbeheer.

Bedrijfsinformatie inkopen & kredietwaardigheid checken

Via Dutch Credit Brokers is het mogelijk om bedrijfsinformatie in te kopen en een de kredietwaardigheid check uit te voeren. Wij bieden een beperkt abonnement aan (minimaal 5 rapporten) om geïnformeerd te worden – en te blijven – over nieuwe en bestaande klanten. Uiteraard is het ook mogelijk om een uitgebreid pakket bedrijfsinformatie af te nemen.

Wilt u meer weten over deze service om de kredietwaardigheid van uw klanten te controleren of om strategische bedrijfsinformatie in te winnen? Neem dan gerust contact met ons op.

Betrouwbare (financiële) bedrijfsinformatie opvragen

Door het opvragen van betrouwbare (financiële) bedrijfsinformatie, komt u meer te weten over uw klanten. Bij zowel nieuwe als bestaande klanten is het soms wenselijk om periodiek te onderzoeken of er belangrijke wijzigingen in het bedrijf zijn doorgevoerd. Die wijzigingen kunnen invloed hebben op de kredietwaardigheid van het bedrijf en juist dát is belangrijk om te weten wanneer u op het punt staat om (weer) zaken te doen met deze klant. Aanvullend is het vergaren van handelsinformatie ook een instrument om ontwikkelingen bij uw concurrenten te volgen.

Kredietwaardigheid checken? Dutch Credit Brokers helpt

Vraag eenvoudig en snel financiële bedrijfsinformatie op via Dutch Credit Brokers voor een accurate kredietwaardigheidscheck. Dutch Credit Brokers werkt als volledig onafhankelijke tussenpersoon.

Direct een gratis offerte vergelijking aanvragen