Zoek
Sluit dit zoekvak.

Outsourcing

Meer tijd voor het runnen van uw bedrijf

Outsourcing

Wanneer u zich liever bezighoudt met uw core business en/of u niet de mankracht heeft om een goed debiteurenbeheer zelf uit te voeren, dan kunt u er ook voor kiezen om uw debiteurenadministratie uit te besteden. Bij Dutch Credit Brokers noemen wij dit “outsourcing” en ook daarvoor kunt u vertrouwen op onze expertise.

Voordelen van debiteurenbeheer uitbesteden

Bij outsourcing wordt het debiteurenbeheer uitbesteed aan een daarin gespecialiseerd bedrijf. Hierdoor profiteert u niet alleen van hun kennis en kunde op dit vakgebied, maar houdt u bovendien meer tijd over voor hetgeen waar u het liefst uw kostbare tijd aan besteedt: het ‘runnen’ van uw bedrijf. Zeker sterk groeiende ondernemingen met de focus op sales, kunnen op deze manier een flinke professionaliseringsslag maken.

Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer levert u de volgende voordelen op:

  • Debiteuren worden consequent en stelselmatig benaderd, zodat er een duidelijke structuur wordt ingevoerd.
  • Verlaging van de DSO (= Days Sales Outstanding; het aantal dagen dat een factuur gemiddeld uitstaat).
  • Verruiming van het werkkapitaal.
  • Minder afboekingen.
  • Een beter risicoprofiel bij uw bank dat kan resulteren in lagere financieringslasten.
  • Eventueel verlaging van de premie van uw kredietverzekering.

Wilt u meer weten over outsourcing van debiteurenbeheer en wat Dutch Credit Brokers hierin voor u hierin kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag welke opties wij u kunnen bieden.

De voordelen van debiteurenbeheer uitbesteden

Zeker sterk groeiende ondernemingen met de focus op sales, kunnen dankzij het uitbesteden van hun debiteurenbeheer een professionaliseringsslag maken. Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer kan flink wat voordeel opleveren. Dutch Credit Brokers is een volledig onafhankelijke tussenpersoon.

Direct een gratis offerte vergelijking aanvragen