Incasso

Zakendoen met de steun in uw rug van Dutch Credit Brokers

Incasso

Bij Dutch Credit Brokers verdelen wij het incasso in twee groepen, te weten het minnelijke incasso en het gerechtelijke incasso.

Minnelijke incasso

Het minnelijke incasso is het incasso zoals deze wordt uitgevoerd door uzelf en is in principe gelijk aan de manier die ook wordt toegepast door een incassobureau. Het zijn de ‘standaard’ procedures van uw debiteurenbeheer om niet betaalde rekeningen alsnog te innen. Dutch Credit Brokers helpt u graag bij het optimaliseren van dit proces. Waar valt nog winst te behalen om het minnelijke incasso succesvoller te laten verlopen? Immers, hoe sneller u het geld op uw rekening heeft staan, hoe beter dat is voor uw werkkapitaal en hoe minder omkijken u hiernaar heeft. Zo houdt u niet alleen uw bedrijf gezond, maar behoudt u ook volledige controle over de openstaande facturen!

Gerechtelijke incasso

Mocht het minnelijke incasso onverhoopt niet tot een betaling van de klant leiden, dan is de volgende stap (helaas) het gerechtelijke incasso. Hierbij worden juridische stappen ondernomen om de klant alsnog tot betaling over te laten gaan.In dat geval is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een partner die deze juridische stappen als zijn broekzak kent. Niet alleen in Nederland, maar ook bij internationale incasso’s waarbij een andere wetgeving en lokale gebruiken van toepassing zijn. Daarnaast is het net zo belangrijk dat er rekening wordt gehouden met uw eigen wensen. Dutch Credit Brokers beschikt over incassopartners die gespecialiseerd zijn in de uitvoering van nationale en internationale incassotrajecten. U kunt erop vertrouwen dat zij met hun expertise het juridische incasso tot het gewenste eindresultaat zullen leiden en u krijgt waar u recht op heeft!

Wilt u meer weten over hoe Dutch Credit Brokers uw incassoprocessen kan verbeteren of zoekt u een gespecialiseerde partner voor ondersteuning bij een gerechtelijke incasso? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Een partner voor al uw incasso zaken

Dutch Credit Brokers helpt u verder. Het is belangrijk dat u kunt vertrouwen op een partner die deze juridische stappen als zijn broekzak kent. Niet alleen in Nederland, maar ook bij internationale incasso’s waarbij een andere wetgeving en lokale gebruiken van toepassing zijn. Dutch Credit Brokers is een volledig onafhankelijke tussenpersoon. De voordelen van zakendoen met de steun in uw rug van Dutch Credit Brokers.

  • De laagste prijs
  • De beste voorwaarden voor u
  • Direct hulp bij nationale- en internationale incasso’s

Direct een gratis offerte vergelijking aanvragen