0%
HomeIncasso

Een partner voor al uw incasso zaken

[cf7sr-simple-recaptcha]

Minnelijke incasso? Gerechtelijke incasso?

Dutch Credit Brokers helpt u verder. Het is belangrijk dat u kunt vertrouwen op een partner die deze juridische stappen als zijn broekzak kent. Niet alleen in Nederland, maar ook bij internationale incasso’s waarbij een andere wetgeving en lokale gebruiken van toepassing zijn. De voordelen van zakendoen met de steun in uw rug van Dutch Credit Brokers:

  • De laagste prijs
  • De beste voorwaarden voor u
  • Direct hulp bij nationale- en internationale incasso’s

* Dutch Credit Brokers is een volledig onafhankelijke tussenpersoon

Incasso

Bij Dutch Credit Brokers verdelen wij het incasso in twee groepen, te weten het minnelijke incasso en het gerechtelijke incasso.

Minnelijke incasso

Het minnelijke incasso is het incasso zoals deze wordt uitgevoerd door uzelf en is in principe gelijk aan de manier die ook wordt toegepast door een incassobureau. Het zijn de ‘standaard’ procedures van uw debiteurenbeheer om niet betaalde rekeningen alsnog te innen. Dutch Credit Brokers helpt u graag bij het optimaliseren van dit proces. Waar valt nog winst te behalen om het minnelijke incasso succesvoller te laten verlopen? Immers, hoe sneller u het geld op uw rekening heeft staan, hoe beter dat is voor uw werkkapitaal en hoe minder omkijken u hiernaar heeft. Zo houdt u niet alleen uw bedrijf gezond, maar behoudt u ook volledige controle over de openstaande facturen!

Gerechtelijke incasso

Mocht het minnelijke incasso onverhoopt niet tot een betaling van de klant leiden, dan is de volgende stap (helaas) het gerechtelijke incasso. Hierbij worden juridische stappen ondernomen om de klant alsnog tot betaling over te laten gaan.In dat geval is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een partner die deze juridische stappen als zijn broekzak kent. Niet alleen in Nederland, maar ook bij internationale incasso’s waarbij een andere wetgeving en lokale gebruiken van toepassing zijn. Daarnaast is het net zo belangrijk dat er rekening wordt gehouden met uw eigen wensen. Dutch Credit Brokers beschikt over incassopartners die gespecialiseerd zijn in de uitvoering van nationale en internationale incassotrajecten. U kunt erop vertrouwen dat zij met hun expertise het juridische incasso tot het gewenste eindresultaat zullen leiden en u krijgt waar u recht op heeft!

Wilt u meer weten over hoe Dutch Credit Brokers uw incassoprocessen kan verbeteren of zoekt u een gespecialiseerde partner voor ondersteuning bij een gerechtelijke incasso? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwsitems en ontwikkelingen op het gebied van kredietverzekeringen? Wilt u met uw vragen over dit onderwerp direct terecht bij een specialist of wilt u eenvoudig een offerte kunnen aanvragen?

Download dan nu de Dutch Credit Brokers app!

NEEM CONTACT OP

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons via telefoonnummer 0297 724 710, of e-mail info@dutchcreditbrokers.com. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

[cf7sr-simple-recaptcha]

Zijdstraat 33, 1431 EA Aalsmeer

info@dutchcreditbrokers.com

+31 (0) 297 724 710

This post is also available in: Engels

image
https://www.dutchcreditbrokers.com/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.dutchcreditbrokers.com/
##FA702B
style1
scrollauto
Loading posts...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
https://www.dutchcreditbrokers.com/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off